Bli Stammis

Hej!

Bli stammis på Urban Deli! Men vad ska det vara bra för då? Jo, därför att stammisar får:

– Vårt nyhetsbrev 2-3 gånger i månaden.
– Inbjudan till våra stammisaktiviteter som t.ex. vår årliga svamputflykt, dryckesprovningar, träningsaktiviteter, vernissager, middagar och annat skoj.
– Alltid en mängd bra stammiserbjudanden i våra butiker på våra varor. Håll utkik efter stammisvarorna i butikerna och i våra nyhetsbrev.
– Erbjudanden på mat och dryck i våra restauranger och barer.

Kom förbi och bli stammis du också i någon av våra butikskassor och få ditt egna stammiskort. Det kostar inte ett öre.

Vi på Urban Deli tycker att det ska vara kul att handla. Därför glider du mellan butikshyllorna till skön musik i högtalarna. Du kan diskutera en ost eller köttdetalj med personalen i saluhallen, får ett matlagningstips, snor med dig ett recept, köper något färdiglagat eller tar något att dricka i restaurangen mellan inköpen av ekologiska grönsaker och fiskgryta. Till restaurangen kommer du in på frukost, lunch, middag och brunch eller spenderar en after-work i baren med kollegorna.

Någon skrev någon gång om Urban Deli: “…när jag klev in där kände jag mig helt enkelt lyckligare!” och det är på något sätt den känslan vi vill att du ska få när du handlar i vår butik, äter i vår restaurang, pratar med vår personal eller om du bara tar en kaffe på uteserveringen.

Hoppas vi ses snart för vi längtar redan!

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss