Höjden cocktailbar

Nu har Höjden tagit sommarlov
Takpark öppnar valborgsmässoafton 30 april kl 15
Välkommen!

Nu kan alla njuta av 360-gradersutsikten över Stockholm även på vintern i vår nya cocktailbar Höjden. Cocktailbaren ligger högst upp på Sveavägen 44 i paviljongen på Takpark by Urban Deli.
Fokus på enkla och rena smaker

Höjden blir en minimalistisk och modern cocktailbar med fokus på enkla och rena smaker i kombination med välarbetade och genomtänkta serveringar i en avslappnad miljö. Bakom satsningen står barduon Adam Sigurdson och Filip Schönemann, som tidigare har varit barchefer på Miss- och Mr Voon.

Höjden ska vara en levande bar där det finns en medvetenhet bakom allting vi gör. Det handlar om allt från vilka leverantörer vi valt att jobba med, till återanvändning av ingredienser man annars skulle ha slängt, till hur vi serverar drinkar och hur man agerar som värd i service, säger Filip Schönemann.


Höjden öppnar den 23 november kl 16.00 och kommer att vara öppen fyra dagar i veckan från klockan 17.00 till midnatt, från onsdag till lördag (fredagar från 16.00). Uppe på Höjden kommer fokus främst ligga på cocktails, men även en väl utvald dryckeslista och en mindre matmeny kommer att finnas tillgänglig.

Höjden blir ett komplement till den välbesökta och urbana baren på Urban Deli Sveavägen. Med Hiphop, LoFi och Soul som musikprofil vill vi skapa en modern atmosfär som går i symbios med den avslappnade känsla vi vill förmedla, för att senare på kvällen progressivt höja tempot och skapa en festligare stämning, säger Adam Sigurdson.

Barduon Adam Sigurdson och Filip Schönemann står bakom satsningen av nya cocktailbaren Höjden.

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss