Jul med Urban Deli

JULMAT FÖR AVHÄMTNING OCH HEMLEVERANS

På Urban Deli gör våra kockar det mesta av allt gott till julbordet som finns att handla i våra butiker. Till exempel rökt laxröra, rödbetsallad, köttbullar, janssons frestelse, leverpastej, julsenap och inte minst alla våra grymt goda sillinläggningar. För att göra det så enkelt som möjligt har vi satt ihop 6stycken JULBORDSPAKET som vardera räcker till 3-4 personer. Innehåll och priser samt info angående avhämtning och hemleverans hittar du här i vår WEBBUTIK.

Är du istället intresserad av catering kan du läsa mer om vårt julutbud HÄR!

 


JULMIDDAG HOS OSS

I år erbjuder Urban Deli ett julfirande där gemenskap och delande står i fokus. Vi tar dig och dina kollegor, vänner, släkt eller familj på en resa – Urban Deli runt. En helkväll så att säga. Julen på Urban Deli börjar redan i hissen upp till vår julbelysta Takpark. Uppe på taket kliver ni in i vår cocktailbar Höjden där en julflörtande drink serveras tillsammans med ett tilltugg.

Middagen intar ni sedan i restaurangen som vi pyntat i vår tolkning av en hållbar jul. I fyra serveringar dukar vi fram en sharingmiddag där gastronomisk höjd, hållbarhet och råvara talar sitt tydliga språk. Även om menyn ger en blinkning åt det klassiska julbordet, är detta framförallt en julmiddag på Urban Deli vis. Självklart har vi dryckespaket som gör middagen komplett.

Och vem säger att kvällen måste sluta bara för att middagen är slut? Efter måltiden fortsätter resan tillsammans med ditt sällskap till vår Ljusgård. Där väntar skönt barhäng med arkadspel, julpyssel…. Kanske avslutar ni er kväll här, eller så gör ni det uppe på taket, kring den öppna brasan och med Stockholms bästa utsikt.


Om ni hellre vill boka från vår à la carte-meny i restaurangen, så fixar vi det för upp till 10 personer. Vi har också vår Matstudio som kan bokas som chambre separee för 1495 kr/person inklusive mat- och dryckespaket (för 10–30 personer). Vi skräddarsyr efter era önskemål. Här börjar det redan bokas på, så skynda om du har önskemål om specifika datum.


Priser för hela kalaset från 595 kr/person (ink moms). Dryckespaket tillkommer.

::: LÄS JULMENYN HÄR :::

::: SE SITTNINGSTIDER & PRISER :::

::: BOKA FÖR UPP TILL 12 PERSONER HÄR :::

FÖR FLER ÄN 12 PERSONER BOKA PÅ JUL@URBANDELI.ORG eller ring 08-425 500 10


 

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss