Välkommen på julavslutning på Urban Deli Sveavägen!

Visst ska vi väl ändå fira jul även i år? Vi har satt ihop en en härlig julmiddag med det bästa från Urban Deli.

Ni börjar med en drink och tre smårätter uppe på vårt tak. Är det fint väder så intas mat och dryck med fördel utomhus där ni kan njuta av underbara stockholmsutsikten och mysa. Vill ni vara inomhus vid vår fina brasa så går det också bra såklart eftersom vi har säkrat så att det går att hålla avstånd även inomhus.

Efter fördrink och smårätterna på taket går vi ned till restaurangen för middagen med fem ljuvliga serveringar. Vi börjar med löjromsflatbread och fortsätter med tartar på kött, fisk eller vegetariskt. Varmrätten är kött eller fisk från saluhallen med tillbehör och sen avslutar vi med ostservering följt av dessert. Allt går att få vegetariskt så klart. Dryckespaket kan du välja på plats.

Vi har stora luftiga lokaler och anpassar oss till rådande restriktioner men har som ambition att skapa en mysig julstämning för dig och de dina. Hoppas att se dig hos oss!

Start 26 november. Julmiddagen serveras sedan mellan onsdag och lördag t o m 19 december.

Pris 595 kr / person, sittningar 17.00-19.30

Kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av större bokningar eller vill sitta avskilt. jul@urbandeli.org eller 08-425 500 10

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss