Lilla Urban Deli City

Lilla Urban Deli City

På lilla Urban Deli City serverar vi frukost, lunch, smarriga mellanmål och riktigt schyssta sallader om vi får säga det själva. Vi har ett 30-tal sittplatser i en mysig miljö, men du kan självklart ta med hem eller till kontoret. Det finns alltid flera olika middagslösningar för den som vill fixa en god och vällagad middag hemma men som gärna vill spara lite tid. Vi har nämligen redan gjort grovjobbet.

Vi finns på Åhlens City, nedre plan. 

08-425 500 50

Öppettider:
vardagar 10:00-20:00
lördagar 10.00-17:00
söndagar STÄNGT


FRUKOST

Till frukost har vi förslag på flera goda grejer.  T.ex. chiapudding, kallgröt, smoothies, men framför allt tycker vi att du ska testa vår nya Breekie Cup. Du väljer bas, sås, crunch och bär eller frukt. Den passar även attans bra som lunch eller mellis.


FRÄSCHA SALLADER

Den riktigt stora grejen med lilla Urban Deli City är våra sallader. Här fokuserar vi på vegetariska godsaker, men serverar även kött, fisk och fågel.  Salladerna är  komponerade av våra kockar men du kan få din sallad i princip som du vill. Du väljer själv en grund, smaksättning, varmt eller kallt tillbehör och slutligen topping.collagesallader4


HITTA TILL OSS

Åhlens-4
För att lättast hitta till lilla Urban Deli går man in på Åhléns från t-baneplanet.

Åhlens-1
Sedan tar man rulltrappan ner mot hemköp och där bor vi. Välkommen!

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss