Om Urban Deli

Vad är Urban Deli?

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen, på Åhléns City och Centralstationen. Dessutom har vi ett eget produktionskök. På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda idag med samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas! Vår vision är att bidra till ett godare, enklare och lyckligare matliv.

Urban Deli Nytorget är ursprunget och ligger mitt i Sofo på Södermalm. Här blandas lokalboende med designers, reklamare, kändisar, matentusiaster och livsnjutare. Frukost går över i lunch som glider över till eftermiddagsfika som blir after-work och kombineras med en shoppingrunda i butik och saluhall. På helgerna är det ofta hög puls både i matsalen och i baren. Urban Deli Nytorget erbjuder frukost alla dagar i veckan, saluhall med bar och brunch på helgerna och ett utvalt sortiment i butiken. På sommaren öppnar vi upp en jättelik uteservering som sträcker sig mellan restaurangen och Nytorgsparken.

Urban Deli Sickla är stämningen familjär och på vardagarna trängs lunchgästerna som arbetar i närliggande kvarter. Med sitt läge precis utanför gallerian i Sickla Köpkvarter lockas inte bara närboende utan även gäster från Hammarby Sjöstad ändå ut till Nacka och Värmdölandet. Även om sammansättningen är densamma med restaurang, butik, saluhall och bar blir kvällarna lite lugnare här och vardagarna lite intensivare. Den långa saluhallsdisken lockar till helgens inköp och med biograf och andra aktiviteter i närområdet börjar eller avslutar man kvällen hos oss.  På Urban Deli Sickla huserar också köket där alla våra egna varor tillagas, från färdiga rätter till såser, tillbehör, korvar och egen inlagd sill.

Urban Deli Sveavägen öppnade hösten 2015 nära Hötorget och är vår största satsning med hotell i källaren, takbar, café, lounge, matstudio och konferens i anslutning till vår vanliga verksamhet. Här är det alltid aktivitet och våra drygt 120 medarbetare erbjuder service från morgon till kväll alla dagar i veckan. På sommaren öppnar vi upp taket på 9:e våningen och uteservering runt kvarteret Sveavägen/Tunnelgatan. Urban Deli Sveavägen erbjuder bland annat generösa öppettider, ett utvalt sortiment, frukost alla dagar och brunch på helgerna.

Lilla Urban Deli City finns på nedre plan på Åhlens City och är en mindre Urban Deli enhet där vi serverar vi frukost, lunch, smarriga mellanmål och middagslösningar att ta med hem. Vi har ett 30-tal sittplatser i en mysig miljö, men du kan självklart ta med hem eller till kontoret. Den stora grejen med lilla Urban Deli City är våra sallader. Här fokuserar vi på vegetariska godsaker, men serverar även kött, fisk och fågel så klart.  Salladerna är komponerade av våra kockar men du kan få din sallad i princip som du vill. Fräscht, enkelt och gott! För den som har bråttom har vi färdiga sallader och restauranglagad mat som man snabbt kan ta med sig, värma upp, eventuellt lägga slutfinish på och servera!

Lilla Urban Deli Centralen, som ligger i den norra delen av Centralstationens stora hall, består av två delar varav den ena erbjuder fräscha, nygjorda sallader att äta på plats eller take away och den andra delen är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment, det vill säga bra mat att ta med hem, på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten. Sortimentet täcker alla dagens måltider och innefattar allt från en-portionsrätter och familjemiddagar till kallgröt, smoothies, bars, färskpressat, mackor och mycket mer. 

Vi ses!

Hitta till oss