Takpark by Urban Deli

ÖPPETTIDER

MÅN-SÖN 11.30-23.00
Observera att det inte går att boka bord på taket.

FÖLJ OSS FÖR AKTUELL INFO:  

Nytt för i år är att fashionistan och PR-mannen Fredrik Robertsson kommer fylla sommaren på Takpark med underhållning och aktiviteter. I Takpark kommer det kommer finnas ett italienskt torg, sydamerikanska paraplydrinkar i baren inomhus, en fransk apelsinlund och gästspel från hela världen under säsongen. Nedan följer ett axplock av det som sker under sommaren och det fylls på och uppdateras kontinuerligt!


FOTBOLLS VM

Vi visar alla sveriges matcher i Takpark by Urban Deli. Måndag 24 juni spöar vi Kanada och matchen börjar kl 21. Kom och heja fram tjejerna tillsammans med oss. Kom i tid så du inte missar uppsnacket.


KLUBB JOLENE

Ny klubb som lanseras på Takpark i sommar och startats av vår egna nöjeschef Fredrik Robertsson tillsammans med Lena Berglund och Josefin Holmqvist. Under utvalda torsdagar kommer de ta över Takpark och överraskningar utlovas varje gång (följ Instagram/Facebook). Här ska alla känna sig välkomna. DJs från kl 18.00.


KONSTUTSTÄLLNING – MOUTIFE

Under hela sommaren ställer Moutifes fotografer ut på Takpark by Urban Deli, Sveavägen 44. Först ut är Rami Hanna, Vällingbykillen som gått från att vara en blyg streetstylefotograf till eftertraktad modefotograf. Vernissage onsdag 8 maj kl 17.00-20.00.


NIGHT OF THE 90’S

90-tals ikonerna Josefin Crafoord och Jessica Folcker bjuder in till nostalgiska onsdagar med 90tals musik och 90tals mode. För de som kommer i tema bjuds det på en överraskning. Första tillfället är den 1 maj från kl 17.00. Välkomna!


DRAG BINGO

På utvalda datum under sommaren på Takpark kommer Admira Thunderpussy och Madame Heinz sköta drag bingo – en NYC klassiker som Urban Deli nu vill starta i Stockholm. Bingo är inte längre något som pensionärer ägnar sig åt i tråkiga lokaler utan bingo är roligt, socialt och med Admira och M.Heinz utlovas skratt och en garanterad rolig kväll. Måndag 24 juni drar vi igång bingon kl 18.00. Håll utkik på Facebook och Instagram för övriga datum och tider.

 

 

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss