Takpark by Urban Deli

Nu öppnar vi Takparken

 Den 9 april är det tidig vårpremiär på taket på Sveavägen 44. Då öppnar vi både Takparken och baren inomhus på taket för alla som vill komma och njuta av frisk luft på stora ytor med milsvid utsikt, utan risk för trängsel.

Vi kör på med succén från förra året med digital beställning, betalning och servering vid bordet för att säkerställa att de blir minimal trängsel. Man beställer genom att scanna sin telefon mot QR-koder som finns utsatta på totalt 50 platser i hela takparken. Då kommer bar-menyerna upp och kan då beställa från sin plats och betala direkt i telefonen. Personalen kommer sedan ut med beställningen så att ingen behöver tappa sin solplats.  Vi har begränsat antal personer som får åka samtidigt i hissen och uppe i Takparken är möblemanget glest placerat så det finns stora ytor att sitta slå sig ner på.

Matutbudet är parkinspirerat med sallader, wraps och smörgåsar fram till Valborg. Då öppnar vi upp fler barer utomhus på taket och matutbudet utökas med varma picknickkorgar, bowls och fräscha sallader. Takpark är öppet varje dag mellan 11.30 och 20.30 för luncher, fika och AW. För den frusna är det möjligt att sitta inomhus på coronasäkert avstånd.

 

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss