Urban Deli Catering

Välkommen till Urban Deli Catering

Urban Deli finns smaken alltid i fokus – men aldrig på bekostnad av utnyttjande av människor eller vanvård av djur och natur. Vi sätter hantverk före industri, närodlat före långa transporter, naturligt före tillsatser och råvaror i förhållande till säsong. Vi gör vårt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vårt engångsmaterial är i möjligaste mån återvinningsbartkomposterbart och tillverkat av återvunnet material.

Vare sig du behöver ordna en frukost med kompisgänget, ett lunchmöte med arbetsgruppen, åkt på att arrangera personalfesten för företaget eller om du ska gifta dig eller fyller 75. Vi fixar givetvis maten och du väljer ur ett brett sortiment som alltid innehåller något som passar just dig. Förutom god mat har vi flera olika lokaler för större och mindre sällskap. Självklart kan du boka kockar, serveringspersonal, porslin, bord, dukar och annat som hör till. Boka ett möte med någon av våra säljare så ordnar de en visning hos oss eller så kommer vi till er och presenterar vad vi kan sy ihop.

catering@urbandeli.org, 08-425 500 10. LÄS VÅR FULLSTÄNDIGA CATERINGMENY HÄR.

Årets julmat från Urban Deli Catering – en modern klassiker 

I år har vi tolkat den svenska julmaten på vårt vis. De klassiska råvarorna finns med – som laxen, sillen, grönkålen och fläsket. Men vi har också lämnat stort utrymme för de gröna, lättare alternativen. Huvudråvarorna är svenska och säsongsbetonade och vi har valt att tillreda och smaksätta rätterna på ett lite modernare sätt, så som vi tycker blir godast. Mer Urban Deli helt enkelt. För den som vill finns också möjlighet att välja Urban Delis helt vegetariska julmiddag. För att ge ert event en mer exklusiv känsla och för att förenkla serveringen, är alla rätter fördelade portionsvis till varje gäst. Urban Delis julmeny är anpassat och lämpat för såväl mingel som den sittande middagen. Vi gör vårt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vårt engångsmaterial är i möjligaste mån återvinningsbart, komposterbart och tillverkat av återvunnet material.

Psst – Har du en helt egen idé om upplägget? Hör av dig till oss, vi skräddarsyr vi en upplevelse som passar.Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss