Urban Deli Catering

Välkommen till Urban Deli Catering

Urban Deli finns smaken alltid i fokus – men aldrig på bekostnad av utnyttjande av människor eller vanvård av djur och natur. Vi sätter hantverk före industri, närodlat före långa transporter, naturligt före tillsatser och råvaror i förhållande till säsong. Vi gör vårt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vårt engångsmaterial är i möjligaste mån återvinningsbartkomposterbart och tillverkat av återvunnet material.

Vare sig du behöver ordna en frukost med kompisgänget, ett lunchmöte med arbetsgruppen, åkt på att arrangera personalfesten för företaget eller om du ska gifta dig eller fyller 75. Vi fixar givetvis maten och du väljer ur ett brett sortiment som alltid innehåller något som passar just dig. Förutom god mat har vi flera olika lokaler för större och mindre sällskap. Självklart kan du boka kockar, serveringspersonal, porslin, bord, dukar och annat som hör till. Boka ett möte med någon av våra säljare så ordnar de en visning hos oss eller så kommer vi till er och presenterar vad vi kan sy ihop.

catering@urbandeli.org, 08-425 500 10. LÄS VÅR FULLSTÄNDIGA CATERINGMENY HÄR.


JUST NU, EN SKÖN GRILLBUFFÉ TILL SOMMAREN!

Grillbuffén går att beställa nu och till 4 augusti.

Alla priser nedan är inklusive moms.


GRILLBUFFÉ

Vår egen Salsiccia korv
Apelsin- & rökt paprikakryddad fläskkarre från Rocklunda
Berbere kryddat kycklinglår
Ramslök & gurkraita
Choronsås
Popcorn&örtsmör
Vitlöksrostad potatis
Romansallad, parmesan, krutonger
Ranchdressing

Gör din grillbuffé vegetarisk och byt ut korv, fläskkarre och kycklinglår till:
Berbere marinerad tempeh
BBQ kryddad majskolv
Apelsin- & rökt paprikabakad rotselleri

Pris 395 kr

Alla tillbehör kommer färdiga att servera. korv, fläskkarré, kycklinglår samt de vegetariska grill-alternativen, tillagar man på själv på grillen eller i ugnen.


Cateringmeny

Just nu bygger vi om vår cateringsida men du kan läsa, skriva ut eller ladda ner vår CATERINGMENY. Hör av dig till oss på catering@urbandeli.org, 08-425 500 10 eller fyll i din förfrågan direkt här. Vi hjälper gärna till med menyval som passar just dina behov. Välkommen!


Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss