Urban Deli Catering

Välkommen till Urban Deli Catering

Urban Deli finns smaken alltid i fokus – men aldrig på bekostnad av utnyttjande av människor eller vanvård av djur och natur. Vi sätter hantverk före industri, närodlat före långa transporter, naturligt före tillsatser och råvaror i förhållande till säsong. Vi gör vårt urval av råvaror med omsorg och lagar mat med en medvetenhet om människa och natur. Vårt engångsmaterial är i möjligaste mån återvinningsbartkomposterbart och tillverkat av återvunnet material.

Vare sig du behöver ordna en frukost med kompisgänget, ett lunchmöte med arbetsgruppen, åkt på att arrangera personalfesten för företaget eller om du ska gifta dig eller fyller 75. Vi fixar givetvis maten och du väljer ur ett brett sortiment som alltid innehåller något som passar just dig. Förutom god mat har vi flera olika lokaler för större och mindre sällskap. Självklart kan du boka kockar, serveringspersonal, porslin, bord, dukar och annat som hör till. Boka ett möte med någon av våra säljare så ordnar de en visning hos oss eller så kommer vi till er och presenterar vad vi kan sy ihop.

catering@urbandeli.org, 08-425 500 10


Cateringmeny

Ta en titt på vår cateringmeny eller hör av dig till oss på catering@urbandeli.org, 08-425 500 10. Du kan också fylla i din förfrågan direkt här. Vi hjälper gärna till med menyval som passar just dina behov. Välkommen!


Konferens & Lokaler

På Urban Deli finns lokaler som passar massor av olika typer av events och arrangemang, från det lilla mötet till den storslagna festen. För offert på våra lokaler, maila catering@urbandeli.org eller ring 08-425 500 10.

MATSTUDION

Urban Deli Matstudio är en intim och trevlig lokal med en härlig hemma-hos-känsla. Lokalen har egen entré från Luntmakargatan vilket gör att ni är helt ostörda från övrig restaurangverksamhet på Urban Deli Sveavägen. Matstudion kan med fördel användas vid det lilla mötet där ni vill sitta i en annorlunda och kreativ miljö. Projektor och duk finns på plats. Lokalen har dessutom fyra topputrustade kök där ni kan genomföra en rolig matlagningsaktivitet tillsammans med en egen kock eller t.ex. ha en produktlansering för max 35 personer med mingel och buffé.


TAKPARK BY URBAN DELI

Takpark by Urban Deli erbjuder Stockholms mäktigaste takterrass med härlig parkmiljö och storslagen utsikt över takåsarna. Perfekt för ett mingel, roliga typer av events eller träningsaktiviteter. Vinter 17/18 erbjuder vi exklusivitet i glaspaviljongen på taket och kan hjälpa er med företagsfest, kundevent eller mingel i en fantastisk mysig miljö. Just nu pågår förberedelserna för vår och sommar på taket. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att hyra delar eller hela taket för ett större eller mindre event.


MÖTESRUM

På Urban Deli Sveavägen finns en större lokal avsedd för konferenser och möten. Lokalen som är på totalt 90 kvm kan delas av till 2 eller 3 mindre rum på 30 kvm vardera. Lokalen möbleras efter behov och är utrustade med tillbehör för möten och konferens, som whiteboard, projektor, skärmar, blädderblock och självklart WIFI.

Hitta till oss

Just nu på

#urbandeli

#urbandeli

#urbandeli

Hitta till oss