VI FYLLER ÅR

För 10 år sedan, exakt den 19 oktober 2009 slog vi upp dörrarna till Urban Deli Nytorget. Det vill vi fira med fina erbjudanden till våra kunder och gäster under hela oktober.


I våra restauranger på Nytorget, i Sickla och på Sveavägen erbjuder vi en jubileumsmeny framtagen för vårt firande.
SE MENY FÖR: NYTORGET SVEAVÄGEN SICKLABarerna på Nytorget och Sveavägen serverar drinkar som representerar vårt 10-åriga liv, år för år.
SE DRINKMENYN HÄR!Håll utkik efter vår instagram-tävling på @urbandelinytorget, @urbandelisveavagen och @urbandelisickla. Du har chans att vinna en jubileumsmeny för två!Vi slår upp dörrarna på Urban Deli Nytorget kl 11 den 19/10 för ett heldagskalas med mat, musik och annat skoj!
Alla är välkomna! Visa att du kommer, anmäl dig på vårt FACEBOOK-EVENTUnder hela oktober kan du smaka på massor med goda varor både ur vårt eget sortiment och från våra härligaste leverantörer. Dessutom hittar du massor med fin-fina jubileumserbjudanden i hyllorna.I några av våra matlådor har vi gömt en skatt. Den som hittar skatten vinner en skaldjursplatå för 2 pers på Nytorget, Sickla eller Sveavägen. Lycka till!

Hitta till oss

Just nu på

Hitta till oss